Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@hipstekkie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
Hip Stekkie
Harinxma van Donialeane 6
9051JL Stiens

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gepersonaliseerde artikelen

Een uitzondering zijn producten welke voor jou zijn gepersonaliseerd, zoals naambordjes met een nummer/tekst of muurcirkels met een eigen foto, deze producten kunnen helaas niet geretourneerd worden. Ben je echter niet tevreden met je product, neem dan zeker contact met ons op. Ons doel is om ieder product naar volle tevredenheid van de klant te leveren. Eventuele problemen en/of gebreken lossen we daarom ook graag voor je op!

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Hiervoor kun je contact opnemen met info@hipstekkie.nl. Je draagt wel zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan proberen we de bestelling nog voor je te wijzigen.