Veelgestelde vragen

Hieronder vind je onze veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Mail ons dan gerust!

Het grootste gedeelte van onze producten wordt verstuurd via de pakketdienst van PostNL, de verzendkosten hiervan zijn €6,95. Een aantal producten kan verzonden worden via brievenbuspakketjes, daarvan zijn de verzendkosten €3,95. Vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis!

Op dit moment ondersteunen wij betalingen via iDeal en Bancontact.

Je kan je bestelling kosteloos annuleren door een e-mail te sturen naar info@hipstekkie.nl. Als je bestelling al onderweg is, kunnen wij hem helaas niet meer annuleren. Je kunt dan de bestelling aan de deur weigeren of zelf aan ons retourneren.

De zichttermijn voor iedere bestelling bij Hip Stekkie is 14 dagen, deze termijn geldt vanaf de dag dat je de complete bestelling in huis hebt. De retourtermijn is eveneens 14 dagen, dit betekent dat je de bestelling na aangeven van retourneren, binnen 14 dagen moet retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Indien je -onverhoopt- een klacht hebt, dan horen we dat graag van je. Wij zullen er dan alles aan doen om deze tot tevredenheid op te lossen. Je kunt contact opnemen via info@hipstekkie.nl of het formulier hiernaast. Wij streven ernaar om je mail binnen enkele uren te beantwoorden. Je hebt in ieder geval binnen 24 uur een reactie!

 

Bedrijfsgegevens

Hip Stekkie
info@hipstekkie.nl
KvK: 78216346

Stuur een mail