Over Hip Stekkie

Leuk dat je meer wilt weten over Hip Stekkie!

Even voorstellen: Hip Stekkie is ontstaan in 2020 uit liefde voor ontwerpen en interieur en richt zich op betaalbare styling van jouw stekkie! Hip Stekkie is een hip, knus en eigentijds merk voor zowel tuin, interieur en kinderkamer styling. Omdat wij een jonge webshop zijn hebben we (nog) een beperkt assortiment welke we de komende periode hopelijk snel kunnen gaan uitbreiden. Ik (Lisa) heb Hip Stekkie opgericht met liefde, enthousiasme en de nodige hulp (en geduld) van mijn vriend. Hierbij kwamen zijn ontwerp en internet skills goed van pas!

Sinds wij een nieuwbouw huis gekocht hebben merk ik hoe de uren voorbij vliegen wanneer ik op internet inspiratie opdoe voor ons nieuwe interieur. Lang heb ik gedacht niet perse een echte passie te hebben. Tot mijn vriend mij kennis liet maken met het ontwerpen van verschillende designs voor accessoires in en om huis. Tot vervelens toe vroeg ik hem ieder weekend weer even samen ideeën uit te wisselen en te realiseren. Vervolgens merkte ik dat ik iets met mijn enthousiasme wilde gaan doen en zo is Hip Stekkie ontstaan! Ik hoop dat wij met onze producten jullie stekkie nóg hipper, knusser en gezelliger mogen maken.

Mocht je vragen of suggesties (ook leuk!) hebben, of wil je één of meer van onze producten in jouw interieur (of lifestyle) winkel verkopen? Stuur dan een mailtje naar info@hipstekkie.nl of stuur een berichtje via social media.

Liefs,