Ervaringen

Danielle de V.
Danielle de V.
Wij hebben een heel mooi naambordje ontvangen, staat heel mooi naast onze voordeur! Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik al binnen enkele uren het voorproefje in mijn mail. Werd daarna ook vlot verzonden. Het leuke kaartje bij het pakketje maakte het persoonlijk. Zeer tevreden.
Joyce van de Scheur- De V.
Joyce van de Scheur- De V.
Onwijs blij met het mooie naambordje
Willine M.
Willine M.
Heel mooi geworden, kon aangepast worden naar hoe ik het wilde, Top! En een leuk persoonlijk kaartje erbij.
Rianne
Rianne
Leuke items en goede service! Erg tevreden met het naambordje!
joyce K.
joyce K.
Persoonlijke benadering en denken goed en fijn mee. Professioneel en daarnaast hartelijk in benadering! Snelle en goede service!Zeker een aanrader!
Kelly W.
Kelly W.
We hebben een mooi naambordje ontvangen voor bij de voordeur. Het product is precies zoals het op de site staat. Wij zijn er erg blij mee.Ook is het product snel geleverd.
familie M.
familie M.
Ik kreeg net een heel mooi naambord binnen!! Nog mooier dan verwacht 🙂
Simone B.
Simone B.
Ons mooie naambordje voor bij de voordeur mogen ontvangen.Fijn onderling contact en snelle afhandeling.
Anne V.
Anne V.
Fijne site met hele leuke spulletjes. Ik kreeg binnen een paar uur een mail om te checken of ik akkoord ging met het ontwerp dat ze hadden gemaakt voor mijn product. Na mijn akkoord gingen ze gelijk aan de slag en kreeg ik het binnen een paar dagen thuis geleverd. Hier zat een leuk kaartje bij van Lisa om ons te bedanken voor de bestelling. Kortom een fijn bedrijf(je)!
Marielle V.
Marielle V.
Heel blij met ons nieuwe naambordje! Super snelle service.
Lilian V.
Lilian V.
Ik wou graag gepersonaliseerde muurcirkels hebben (op korte termijn ook nog) en dit kon geregeld worden. Top service! Ze zijn prachtig geworden en de ontvangers zijn er blij mee!Zeker een aanrader!
Elske B.
Elske B.
Ik kocht een gepersonaliseerd naambordje bij Hip Stekkie. Eenvoudig te bestellen en heel blij met het eindresultaat. Goede service en professionele webshop met mooie producten. Bedankt!
gewoonstacey
gewoonstacey
Mooi product, snelle binnen. Duidelijke communicatie over de levering. Pakketje kwam binnen met een persoonlijke touch
Alie B.
Alie B.
Super blij met ons naambordje. Ze waren snel, persoonlijk, goede kwaliteit voor n mooie prijs.Zeker aan te raden!!
Linda D.
Linda D.
Onwijs leuk naambordje binnenkregen! Ik had wat vragen en die werden direct beantwoord. Daarnaast kreeg ik keurig van tevoren een mail met daarin een voorbeeld van mijn bestelling. Daarna heb ik bevestigd en kreeg ik binnen een week het naambordje binnen. Het is precies geworden zoals op de foto! Degelijk materiaal. Heel blij mee!
Rob V.
Rob V.
Overzichtelijke website, snel besteld en binnen een dag het eerste ontwerp al binnen. Een klein aanpassingsverzoek was binnen een uur geregeld. Complimenten voor de snelle levering en kwaliteit. Hij is precies conform verwachting!
Liza N.
Liza N.
Heb mijn bestelling ontzettend snel gekregen en het was een fijne communicatie!
Marijke D.
Marijke D.
Goede service, mooie producten!
m k
m k
Klantgericht - snelle reactie - zeer mooi product! - snel bezorgd - beveel ze zeer zeker aan!
Kim S.
Kim S.
Super tevreden, goede communicatie,
Irene M.
Irene M.
Wat een leuke naambordjes heeft Hip Stekkie. Vlotte service. Heel snel in huis. Helaas iets beschadigd. Maar na een mail binnen een paar uur antwoord en twee dagen later al weer een gaaf naambordje ontvangen.Geweldig
Nikki M.
Nikki M.
Super snelle levering en precies zoals verwacht!
Bregje B.
Bregje B.
Heel mooi naambordje en snelle levering!!Was ook erg leuk met het kaartje erbij.
Hannie Van B.
Hannie Van B.
Wat een lieve en leuke mensen zitten achter Hip Stekkie!Er is heel fijn meegedacht om het perfecte naambordje te maken.Het is super mooi geworden!
Mandy M.
Mandy M.
In het echt nog mooier, heel blij mee, zal jou zeker aan andere aanbevelen!
Anne V.
Anne V.
Hier een huisnummerbord besteld. Werd meteen op dezelfde dag gevraagd of de lay-out goed was. Snel de bestelling binnen en.. wauw! Heel erg mooi geworden. Zat ook nog een persoonlijk geschreven kaartje bij. Heel attent!
Anita van W.
Anita van W.
Fijne communicatie, snelle service en een prachtig naambordje! Heel tevreden :)!
Wilma P.
Wilma P.
Leuk en persoonlijk contact en snelle levering
Susan W.
Susan W.
Super blij met ons naambordje. Al lang aan het zoeken naar iets wat ik echt mooi vind . Nu gevonden en super blij mee . Top service.
vanessa A.
vanessa A.
Superleuk en snel!
Hanno
Hanno
Prachtig naambordje voor een zeer acceptabele prijs. Prettige klantenservice, snelle reactie en bereidheid tot meedenken. Top!
Iris K.
Iris K.
Super leuke poster ontvangen! Wilde iets anders dan anders, is geen probleem hier en maken ze persoonlijk als je dat wilt. Goede communicatie en snel geleverd! Een echte aanrader!
Robin K.
Robin K.
Prettig bedrijf, fijn contact, mooie producten en snelle reactie. Een echte aanrader
Chantal R.
Chantal R.
Wij hebben hier een naam bordje gekocht. Super snelle service en het naambordje is hartstikke leuk geworden en is ook nog eens betaalbaar. Door het handgeschreven bedank kaartje bij de bestelling werd het nog persoonlijker.
Tina van K.
Tina van K.
Super leuk, heb ook een naambordje besteld een paar maanden geleden
Keety L.
Keety L.
Duidelijke en correcte correspondentie, heel blij met ons naambordje
Hendrik van der M.
Hendrik van der M.
Een aanrader! Ruim assortiment met leuke eigen ontwerpen, scherp geprijsd en ook nog een persoonlijk kaartje bij je bestelling. Bedankt voor de mooie producten en prima service!
Esther K.
Esther K.
Zeer snelle en fijne service. Persoonlijk kaartje doet het altijd goed. Leuk!
Ora K.
Ora K.
Ontzettend mooi naambordje gekregen en ben erg tevreden over de dienstverlening aangezien het bordje beschadigd werd geleverd en ik, zonder dat ik daar een ‘klacht’ van heb gemaakt direct een nieuwe toegestuurd kreeg.Ik heb zelf wel schroeven (afstandhouders) elders besteld om het mooi op te hangen.
Lisa O.
Lisa O.
Via de mail kon je al bekijken hoe het naambordje er uit kwam te zien en zo kon je zeggen of je tevreden bent.Super snel geleverd en super tevreden!Super mooi!
Volgende beoordelingenjs_loader